Termeni si Conditii

I. Introducere

Aplicatia Orgnit (in continuare “Orgnit”) este dezvoltata, operata de societatea CHROMOSOME DYNAMICS SA, care furnizeaza diverse servicii in domeniile, printre altele, a crearii, proiectarii, gestionarii si analizei etichetelor si codurilor incorporate, avand urmatoarele date de identificare:

 • Sediu social: Drumul Valea Furcii nr. 156-158, bl. C1, et. 4, ap. 24, sector 6, Bucuresti, Romania;
 • Punct de lucru: Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr. 6L, Campus 6.1, et. 2, Birou 246, sector 6, cod postal 061103;
 • Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/1800/2020;
 • Cod fiscal: RO42234198;
 • Contact: 0739616751 ; contact@chromosome-dynamics.com

(denumita in continuare “Chromosome Dynamics”).

Prezentele conditii (denumite in continuare “T&C” sau “Conditiile”) reglementeaza relatia dintre utilizatorii aplicatiei Orgnit si Chromosome Dynamics, respectiv orice relatie contractuala mentionata in prezentele. Conditiile se aplica tuturor ofertelor si serviciilor descrise si accesate de Utilizator prin intermediul aplicatiei, indiferent daca utilizarea acesteia/incheierea contractului are loc in Romania sau in afara tarii. 

Orgnit ofera informatii Utilizatorilor cu privire la Produsele care poarta eticheta Orgnit.  

Politica de confidentialitate si de utilizare cookie, acordul de utilizare a datelor cu caracter personal, precum si oricare alte documente la care se face referire pe parcurs, constituie parte integranta din T&C si se considera acceptate de catre dvs. prin acceptarea T&C. 

Prin utilizarea Orgnit, logarea si accesarea serviciilor, acceptati T&C detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg dintr-o astfel de acceptare. Modalitatea de utilizare a aplicatiei este descrisa printr-un tutorial prezentat la accesarea aplicatiei, Utilizatorul avand obligatia sa respecte regulile specificate in acesta. 

Chromosome Dynamics isi rezerva dreptul de a modifica T&C cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • Modificare fara notificare prealabila, care va opera de la data introducerii in aplicatie;
 • Adaugarea unor noi reguli si restrictii privind serviciile oferite, fara notificare prealabila, care se vor aplica de la data introducerii in aplicatie;
 • Actualizarea informatiilor cu privire la oricare serviciu, fara notificare prealabila.


 Definitii

Termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie in cuprinsul acestui document, precum si a altor acte elaborate in legatura cu T&C:

 1. Aplicatie: platforma software Orgnit, prin intermediul careia Utilizatorii primesc informatii privind denumirea, originea produsului, valabilitatea acestuia și materiale audio-foto-video de marketing cu referire la produsul sau compania care deține produsul respectiv sau alte produse din portofoliul companiei sau din portofoliul Chromosome Dynamics.
 2. Utilizator – orice persoana fizica/juridica ce acceseaza, in orice mod, aplicatia Orgnit, care are capacitate deplina de exercitiu si folosinta;
 3. Producator/Vanzator/Distribuitor – orice persoana fizica sau juridica, care comercializeaza sau distribuie, in orice mod, cu titlu gratuit sau contracost, produsele purtand eticheta Orgnit si care a incheiat, in acest sens, un contract valabil cu Chromosome Dynamics;
 4. Produs – bunul achizitionat/preluat de la Producator/Vanzator/Distribuitor, care poate face obiectul serviciilor si poarta eticheta Orgnit care urmeaza a fi scanata prin intermediul aplicatiei;
 5. Comanda - solicitarea transmisa de catre Utilizator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea utilizarii serviciilor Orgnit;
 6. Specificatii – informatiile oferite despre un Produs prin intermediul aplicatiei Orgnit.

II. Reguli aplicabile Utilizatorilor

1. Utilizatorii vor folosi aplicatia strict in scopul pentru care a fost creata, urmand procedura descrisa in continutul acesteia. Utilizatorul isi exprima acordul, prin acceptarea acestor T&C ca societatea Chromosome Dynamics sa prelucreze datele sale personale si sa creeze profiluri in scop de marketing conform politicii de prelucrare a datelor.

Utilizarea serviciilor implica furnizarea urmatoarelor date personale, care sunt protejate conform politicii de confidentialitate publicate: nume, prenume, date de contact (adresa, telefon, email si altele), locatia Utilizatorului si, daca este cazul date biometrice precum imaginea persoanei vizate. 

Chromosome Dynamics poate refuza solicitarea de inregistrare sau poate sterge conturi existente in masura in care constata o folosire neconforma a aplicatiei sau daca Utilizatorul are un comportament neadecvat. 

2. Utilizatorul se va abtine de la tot ceea ce poate afecta functionalitatea aplicatiei, incluzand utilizarea de virusi, software daunator sau in orice alt mod. De asemenea, Utilizatorul nu va modifica, manipula, suprascrie, copia sau distribui sectiuni Orgnit sau continutul aplicatiei. 

3. Este interzis oricarui Utilizator sa detina mai multe conturi intr-un scop care contravine prezentului act sau regulilor publicate pe aplicatie, website ori comunicate in orice alt mod. 

4. Daca nu se prevede altfel, serviciile Orgnit pot fi folosite in scop comercial sau personal, fara a aduce atingere drepturilor Chromosome Dynamics sau Producatorului/Vanzatorului/Distribuitor. Prezentele Conditii nu reglementeaza in niciun fel relatia dintre Utilizatori si Producator/Vanzator/Distribuitor. 

5. Drepturile contractuale ale Utilizatorului nu pot fi cesionate tertilor. Utilizatorul are obligatia de a impiedica orice terti neautorizati sa acceseze contul sau, prin luarea masurilor de precautie corespunzatoare conform stadiului actual al tehnicii. Utilizatorul se angajeaza sa pastreze secrete datele sensibile (de exemplu, parola sa) si, in caz de utilizare gresita sau suspecta, sa-si schimbe parola imediat, precum si sa notifice Chromosome Dynamics cu privire la utilizarea abuziva sau presupusa utilizare abuziva. 

6. Utilizatorul este responsabil pentru dispozitivele tehnice, mijloacele de comunicare folosite, pentru securitatea acestora. Utilizatorul va notifica imediat Chromosome Dynamics cu privire la orice defectiuni ale aplicatiei Orgnit si va oferi informatii cat mai precise cu privire la acestea. 

7. Daca Utilizatorul isi incalca obligatiile contractuale, acesta este pe deplin raspunzator pentru daunele rezultate. Chromosome Dynamics nu are obligatia de verificare a modului in care Utilizatorul foloseste Orgnit pentru posibile incalcari legale sau contractuale. In cazul existentei unor incalcari, Chromosome Dynamics va avea dreptul de a sterge, bloca sau restrictiona serviciile contractuale si/sau continuturile aferente.

8. Utilizatorul are dreptul de a sesiza Chromosome Dynamics cu privire la orice neregula privind informatiile afisate de Aplicatie sau utilizarea Aplicatiei, in sine. In egala masura, in cazul detectarii unor nereguli in utilizarea Orgnit sau cu privire la Produse, Utilizatorii vor oferi Chromosome Dynamics informatiile solicitate pentru investigare.  III. Obiectul T &C 

1. Obiectul contractului il constituie folosirea de catre Utilizatori a serviciilor de furnizare informatii privind Produsele, prin intermediul aplicatiei Orgnit. In acest sens, Utilizatorul va scana, Produsele purtand eticheta Orgnit, cu ajutorul unui dispozitiv terminal compatibil si a aplicatiei instalate pe acesta, conform tutorialului de prezentare. 

2. Contractul se considera format si incheiat la momentul confirmarii inregistrarii contului Utiliztaorului in aplicatie. 

3. Serviciile furnizate de Chromosome Dynamics depind de disponibilitatea tertilor, de exemplu de retele de comunicatii mobile, internet etc. Utilizatorul intelege ca, din acest motiv, serviciile contractuale pot sa fie complet sau partial, permanent sau temporar, intrerupte, restrictionate sau blocate. Utilizarea aplicatiei poate fi intrerupta temporar din motive de mentenanta sau optimizarea performantei, fara ca acestea sa indreptateasca Utilizatorul la solicitarea unor daune, indiferent de natura lor. 

IV. Garantii si limitari

1. Chromosome Dynamics garanteaza conformitatea informatiilor prezentate in aplicatie cu cele furnizate de Producator/Vanzator/Distribuitor, veridicitatea informatiilor oferite fiind in responsabilitatea celui din urma. Chromosome Dynamics va realiza demersurile necesare si rezonabile pentru verificarea originalitatii Produselor. Cu toate acestea, in caz de frauda sau inselaciune cu privire la incheierea contractului sau informatiile oferite de Producator/Vanzator/Distribuitor, savarsite de acesta din urma, raspunderea fata de Utilizator va apartine integral Producatorului/Vanzatorului/Distribuitorului, Chromosome Dynamics neputand fi tinuta responsabila. 

2. Totodata, Chromosome Dynamics nu garanteaza ca aplicatia nu poate contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere sau orice alti factori similari. Chromosome Dynamics nu este responsabila pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea informatiilor din continutul aplicatiei, modalitatea de folosire a informatiilor fiind exclusiv in sarcina Utilizatorului. 

3. Linkurile afisate pe aplicatie,daca exista, apartinand tertelor parti au scop informativ si Chromosome Dynamics nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora si/sau produsele/serviciile comercializate prin intermediul lor. 

4. Utilizatorul intelege ca software-ul este posibil sa nu poata fi creat in intregime fara erori, conform stadiului actual al tehnicii. De asemenea, se poate intampla ca o eticheta sa nu poate fi citita sau procesata de niciun dispozitiv terminal. In ciuda eforturilor depline ale Chromosome Dynamics, aceasta situatie nu poate fi exclusa complet. Chromosome Dynamics nu isi poate asuma raspunderea pentru acest lucru sau pentru daunele dispozitivelor terminale cauzate, intr-un caz putin probabil. 

5. Pe langa celelalte limitary, daca serviciile sunt oferite fara contraprestatie Chromosome Dynamics nu raspunde pentru daune directe sau indirecte cauzate de intreruperi de functionare sau suspendarea serviciului.

6. In niciun caz Chromosome Dynamics nu poate fi tinuta responsabila pentru acoperirea beneficiului nerealizat sau alte pierderi viitoare, inclusiv pierderi de clientela, profit, productie etc.

V. Drepturile de proprietate intelectuala privind continutul website-ului/aplicatiei;

Utilizatorul intelege ca toate informatiile din continutul aplicatiei, care sunt proprietatea Chromosome Dynamics sau colaboratorilor/partenerilor sai, nu vor fi folosite in niciun alt scop decat pentru utilizarea serviciilor ce fac obiectul T&C si ca nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terti, modificarea si/sau alterarea sau orice alta utilizare in afara scopului descris prin prezentul contract.